3. SİNEVİZYON Uluslararası Film Festivali KAÜ Ana Sponsorluğunda Gerçekleşiyor

Kıbrıs Türk Sinema Televizyon Derneği tarafından 2019 senesinde geleneksel uluslararası film festivali misyonu ile başlayan 3. SİNEVİZYON Uluslararası Film Festivali, önümüzdeki yıl Eylül ayında ödül töreni KKTC’de olmak üzere, Türkiye ve Azerbaycan’da gerçekleşecek. Başvuruları başlayan festivale, adamızın önde gelen üniversitelerinden Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Ana Sponsor oldu.

Önümüzdeki yıl “Beliğ Paşa” anısına düzenlenecek olan festivale başvurmak isteyen kısa metrajlı film yönetmenleri ve belgesel film yönetmenleri www.filmfreeway.com/sinevizyon sitesi üzerinden, katılım koşullarını okuyarak başvurabilir. Birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL, üçüncüye 3.000 TL ve plaket ödülü verilecektir. İlk üçe giren yönetmenler adamızda ağırlanırken, Ana Sponsorumuz olan Kıbrıs Amerikan Üniversite öğrencileri ile de söyleşi gerçekleşecektir.

Halkımızın ilgisi ve kurumlarımızın desteği ile büyümeye devam eden festivalimize ülkemizden de katılım olmasını diler, katkı koyan herkese teşekkür ederiz.

KIBRIS TÜRK SİNEMA TELEVİZYON DERNEĞİ

Müge Günay