Fine Talks ''ANBER ONAR''

BİTİŞ
13/12/2018
17:00

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin “Fine Talks” Konuğu Sanatçısı Anber Onar olacak.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik ve halka açık yapılan “Fine Talks” adı altındaki seminerler dizisinin üçüncü konuğu; sanatçı-küratör  Anber Onar olacak.

Ekim ayından bu yana düzenlenen “Fine Talks” (Güzel Konuşmalar) isimli seminerler güzel sanatlar, mimarlık ve iletişim alanlarında başarı kazanmış kişilerin mesleki deneyimlerini aktarmalarından oluşuyor.

“ Sidestreets” Eğitim ve Kültürel Girişimler Projesi kurucularından   Anber Onar;  Kıbrıs başta olmak üzere yurtdışında sanat alanında önde gelen ülkelerde kişisel  sergi açmış ve yine yurtdışında küratörlük deneyimleri ile  adından başarıyla söz ettiren bir sanatçı olmuştur. Seminerde güzel sanatlar  öğrencilere kent estetiği ve mimari hakkında bilgilerini aktaracaktır.

Sanatçı kimliğinin yanı sıra akademisyenlik görevlerinde de bulunan Onar, tecrübelerini öğrenciler ve seminer konuşmasına ilgi guyan katılımcılarla  paylaşacaktır.

Anber Onar’ın “Fine Talks” kapsamında yer alacağı seminer 13 Aralık 2018 Perşembe günü Arabahmet Kültür Evi’nde KAÜ’ye ait uygulama atölyesinde gerçekleşecek. İki haftada bir yapılacak ve çok değerli isimlerin yer alacağı seminerlere ilgi duyan herkesin davetli olduğu bildirildi.