BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU

BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

1. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2018 Güz dönemi Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Final sınavına girme hakkı kazanamamış öğrenciler bütünleme sınavına da giremeyeceklerdir.
  2. Ders notu No Grade “NG” ve/veya Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.
  3. Ders notu Incomplete “I” olan öğrenciler için ayrıca telafi sınavı açılmayacak, bütünleme sınavına girebileceklerdir.
  4. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
  5. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
  6. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız sayılacaklardır.
  7. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.
  8. Bütünleme sınavları için başvurular en geç 18.01.2019 tarihine kadar Öğrenci İşleri’nden yapılacaktır. Ders başı 50 TL ödeme (Ziraat Bankası :75806806-5006 nolu hesaba yapılacaktır) yapılması gerekmektedir. Başvurular şahsen ve/veya internet üzerinden yapılabilecektir. Geç başvurular kabul edilmeyecektir.
  9. Bütünleme sınavları 21-24 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.