Haber KAÜ Rektörü Özgöker, Külliye’de akademik yıl açılış törenine katıldı

KAÜ Rektörü Özgöker, Külliye’de akademik yıl açılış törenine katıldı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Uğur Özgöker, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Türkiye Cumhuriyeti (TC) Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yeni akademik yıl açılış törenine katıldı.

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Uğur Özgöker, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde TC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen, 2018-2019 Akademik yıl açılış törenine katıldı.

Törene, Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının yanı sıra YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, üniversite rektörleri ile üniversiteleri temsilen akademisyen ve öğrenciler, yaklaşık iki binin üzerinde kişi katılım gösterdi. Törende, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından geçen yıl ilk kez verilen “YÖK Üstün Başarı Ödülleri”ni bu yıl almaya hak kazanan kişi ve kurumlara ödüllerinin takdimi de gerçekleşti.