Haber Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nde KAÜ günü

Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nde KAÜ günü

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) liselere yönelik düzenlediği tanıtım fuarlarının ardından, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nde üniversiteye hazırlanan öğrenciler için “Tanıtım Günü” düzenlendi.

Öğrencilerin üniversite tercihlerini sağlıklı şekilde yapabilmesi ve KAÜ’yü yakından tanıması hedefiyle düzenlenen etkinlik okul binasında yer aldı. KAÜ KKTC Tanıtım Sorumlusu Yağız Soya,  öğrencileri sunumlar eşliğinde bilgilendirdi.  Tanıtım etkinliğine öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Yağız Soya yaptığı açıklamada, etkinliğin öncelikli hedefinde mezun olacak öğrencileri üniversiteleri bilgilendirme olduğunu söyledi. Soya, bilgi edinmek isteyen diğer öğrencilerin de etkinlikten verimli şekilde yararlandığını söyledi. Soya, “Öğrenciler bu sayede, üniversitemizde verilen kaliteli eğitimi ve burs olanaklarımızı bizimle birlikte değerlendirebilme fırsatı buldu. İlgiden çok memnun kaldık” dedi.

Soya, etkinliğin 2’ncisini önümüzdeki günlerde, Lefkoşa Türk Lisesi’nde düzenlemeyi hedeflediklerinden de söz etti.