Haber KAÜ’ye 4 kupa

KAÜ’ye 4 kupa

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu, üniversitelerarası spor müsabakaları tamamlandı.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), KKTC Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu, üniversitelerarası spor müsabakalarında 4 kupanın sahibi oldu.

KAÜ, müsabakalarda, darts kadın kategorisinde ikincilik, bowling kadın-erkek kategorisinde ikincilik ve bisiklet kadın kategorisinde ise üçüncülük ödülüne layık görüldü. KAÜ’nün başarılı sporcuları ödüllerini dün akşam Elysium Park’ta düzenlenen törende aldı.

KAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Rukiye Kilili, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; ‘‘KAÜ spor takımlarımızın, bu sene üniversitemize getirmiş olduğu güzel sonucun tekrarlanarak gelecek seneye daha fazla başarılara ulaşmasını istiyoruz. Bu durum KAÜ Ailemiz adına büyük onur ve gurur kaynağı olmuştur’’ diyerek tüm ekibi yürekten kutladı.