Haber UNUTMAYIN KULLANILMAYAN EŞYA,DOLAPTA BEKLEYEN GİYSİ BİRİLERİNİ SEVİNDİRİR PROJESİ DEVAM EDİYOR

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) her yıl birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek öğrencilerine ve çevreye sorumluluk bilincini aşılamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Lefkoşa halkı ile elbirliğiyle birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren KAÜ yetkilileri geçtiğimiz dönem gerçekleştirilen yardım projeisinin bu dönemde devam ettiğini bildiridi.

Toplumsal sorunları çözülmesinde daha iyi yaşam koşullarının sağlanması ve geleceğe umutla bakabilecek toplum bireylerinin yetiştirilmesi için katkı sağlayan Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) öğrencileriyle birlikte sürdüreceği ‘’kullanılmayan eşyalar, giyilmeyen giysileri’’ değerlendirmek amacıyla proje çalışmalarına başladı.

KAÜ Yetkililerinden gelen açıklamada; Bireylerin;  yaşadıkları topluma ve paylaştıkları dünyaya sorumluluklarını bir takım çalışması içerisinde kişisel gayretleri ile gerçekleştirmelerini, kendilerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayan projeler üretmeye devam edeceğiz diye belirtti.

KAÜ Yetkilileri projeye katılmak isteyenlerin KAÜ Halkla İlişkiler birimi ile irtibat kurubaileceklerini bildirdi. Projeye katkı sağlayamak isteyenlerin ayrıca 0548 830 06 27/ 0542 884 70 19 telefon numaralarından bilgi alınabileceği belirtildi.