EN TR

Haber KAÜ BURS KAMPANYALARI MAĞUSA BELEDİYESİ İLE BULUŞTU

KAÜ BURS KAMPANYALARI MAĞUSA BELEDİYESİ İLE BULUŞTU

KAÜ ‘‘3.Yıl’a Özel Kampanya İş birlikleri’’ Devam Ediyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Genel Sekreteri Erhan Vechi, KAÜ Tanıtım Ekibi ile Mağusa Belediyesi ile görüşme yaptılar. Mağusa Belediyesi merkezinde gerçekleşen görüşmede kamu alanında, belediye çalışanlarının ve/veya üyelerinin çocuklarına, %50, %75 ve %100 oranında burs verileceği açıklandı.

KAÜ Genel Sekreteri Erhan Vechi, yapmış olduğu açıklamada; Bu yıl KAÜ olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Belediyelerinde, Esnaf ve Zanaatkarlara ve Sağlık alanında çalışanlara ve/veya  çocuklarına %50, %75 ve %100 oranında burs vermeyi planladıklarını bu nedenle Mağusa Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini ve KAÜ’nün vizyonu ve misyonu bakımından akademik programları hakkında bilgilendirerek, tanıttıklarını söyledi. 18 Eylül 2017 tarihine kadar ise öğrencilerin KAÜ’ye müraacat etmelerini vurguladı.

Mağusa Belediye AS Başkanı İbrahim Uysal, ise KAÜ’nün burs kampanyası konusunu çok yararlı bulduğunu ve farkındalık adına görüşme yaptıklarını belirterek ‘‘KAÜ’nün bu açılımını yerinde ve zamanında bulduklarını söyleyerek bu konuda belediye çalışanları ve üyeleri ile görüşerek neler yapılabileceğini KAÜ’ye bildireceğini’’ söyledi. Mağusa Belediyesi Sekreteri ve Personel İşleri Sorumlusu Ayşen Ziber ve Andaç Baykur ise, eğitim  konusunda titizlikle çalışılması gerektiğine inandıklarını ifade etti.

KAÜ Tanıtım Ekibi ise görüşme sonrası yapılan açıklamada ‘‘Belediye çalışanlarına tüm toplumu kucaklayacak projelerimiz mevcuttur ve bu konularda KAÜ Tanıtım Ekibi olarak çalışmalarının aktifliğinin önemini vurguladı. Son olarak KAÜ Genel Sekreteri Erhan Vechi, Belediye çalışanları ve üyeleriyle ‘‘iş birliğimiz’’ devam edecektir. Kamu çalışanlara ve çocuklarına Kıbrıs Amerikan Üniversitesi olarak bünyemizde olan alanlarda, burslu eğitim olanağı sunmaya çalıştıklarını belirtti.