Haber UNUTMAYIN KULLANILMAYAN EŞYA, DOLAPTA BEKLEYEN GİYSİ BİRİLERİNİ SEVİNDİRİR PROJESİ DEVAM EDİYOR

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) her yıl birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek öğrencilerine ve çevreye sorumluluk bilincini aşılamaya çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda Lefkoşa halkı ile elbirliğiyle birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren KAÜ yetkilileri 2017-2018 Akademik yılı öncesinde başlattığı, ihtiyaçlı aileler için giyim proje ve kampanyası devam ediyor.

Toplumsal sorunların çözülmesinde, daha iyi yaşam koşullarının sağlanması ve geleceğe umutla bakabilecek toplum bireylerinin yetiştirilmesi için katkı sağlayan Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) yeni dönemde, aralarına katılan yeni öğrencileriyle birlikte sürdüreceği ‘’kullanılmayan eşyalar, giyilmeyen giysileri’’ değerlendirmek amacıyla proje çalışmalarının bölge halkı için önem arz ettiğini bir kez daha belirtti.

KAÜ Yetkilileri; Lefkoşa halkından projeye katılmak isteyenlerin KAÜ Halkla İlişkiler birimi ile irtibat kurabileceklerini bildirdi. Projeye katkı sağlayamak isteyenlerin ayrıca 0548 830 06 27/ 0542 884 70 19 telefon numaralarından bilgi alınabileceği belirtildi.