EN TR

Duyuru KIBRIS AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME VE YETERLİK SINAVLARI

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nde öğretim dili tamamen veya kısmen İngilizce olan (zorunlu İngilizce) programlara yerleşmiş öğrencilerimizden, bölüm derslerine başlayabilmeleri için İngilizce Hazırlık Programı’ndan muaf olmaları veya İngilizce Hazırlık Programı’nı başarıyla tamamlama şartı aranır.

İlk kez kayıt yaptıran öğretim dili tamamen veya kısmen İngilizce olan (zorunlu İngilizce) programlara yerleşmiş öğrencilerimiz ile Hazırlık Programında isteğe bağlı öğrenim görmek isteyen öğrencimizin kayıt sırasında kendilerine bildirilen, gün ve saatte verilecek İngilizce Seviye Belirleme Sınavı’na girmesi gerekmektedir. Seviye Belirleme Sınavı, bu sınavdan başarılı olma ve İngilizce Yeterlik (Hazırlık Atlama) Sınavı’na girme koşulları hakkında bilgiler ve öğrencilerimizin izlemesi gereken süreç, aşağıda detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME VE YETERLİLİK SINAVI