Duyuru Bütünleme Sınav Duyurusu ve Uygulama Esasları

Bütünleme Sınav Duyurusu ve Uygulama Esasları

07/06/2017

1. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2017 Bahar dönemi  Akademik yarıyılında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptir. Final sınavına girme hakkı kazanamamış öğrenciler bütünleme sınavına da giremeyecektir.

1. Ders notu No Grade “NG” ve/veya Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.

1. Ders notu Incomplete “I” olan öğrenciler için ayrıca telafi sınavı açılmayacak, bütünleme sınavına girebilecektir.

1. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.

1. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.

1. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız sayılacaktır.

1. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transkript) ayrıca belirtilecektir.

1. Bütünleme sınavları için başvurular 8 Haziran – 10 Haziran 2017 tarihleri arasında fakülte sekreterlerliklerine yapılacaktır. Başvurular şahsen ve internet üzerinden yapılabilecektir. Geç başvurlar kabul edilmeyecektir. ( http://www.auc.edu.tr/ogrenci-isleri/butunleme_sinavi_basvuru_formu )

1. Bütünleme sınavları 12-14 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi

Rektörlüğü