Duyuru KAÜ; “2017 YILI GİRİŞ VE BURS SINAVI” 23 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK

KAÜ; “2017 YILI GİRİŞ VE BURS SINAVI” 23 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK

-KAÜ’DE, YÜKSEK ÖĞRENİM HAKKI KAZANACAK ÖĞRENCİ ADAYLARI, EĞİTİMLERİNE YURTDIŞI KAMPÜSLERDE DEVAM ETME HAKKINI KULLANABİLECEK

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), KKTC Liseleri’nden mezun olmuş yüksek öğrenimin tüm  öğrenci adaylarının;  Merkez ve yurtdışı kampüslerde,  kesintisiz  7 yıl  özel burs olanağından da faydalanabileceklerini  açıkladı.

BAŞVURULAR; 1 MART – 22 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILABİLECEK

KAÜ’den yapılan açıklamada; 23 Haziran Cuma Günü KAÜ Arabahmet dersliklerinde 10:00’da gerçekleştirilecek.

Burs ve Giriş Sınavı ile ilgili detaylı bilginin; KAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan yüz yüze veya  www.auc.edu.tr adresi  ile  elektronik ortamdan alınabileceği belirtilen açıklamada;  228 92 33 no’lu telefon numaralarından rehberlik alınabileceği de kaydedildi.