EN TR

Duyuru KAÜ; “2017 YILI GİRİŞ VE BURS SINAVI” 23 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK

KAÜ; “2017 YILI GİRİŞ VE BURS SINAVI” 23 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), KKTC Liseleri’nden mezun olmuş yüksek öğrenimin tüm  öğrenci adaylarının;  Merkez ve yurtdışı kampüslerde,  kesintisiz  7 yıl  özel burs olanağından da faydalanabileceklerini  açıkladı.

BAŞVURULAR; 1 MART – 22 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILABİLECEK

KAÜ’den yapılan açıklamada;Sınav 23 Haziran Cuma Günü KAÜ Arabahmet Dersliklerinde 10.00’da gerçekleştirilecek . Kıbrıs Liseleri’nden mezun olan tüm öğrencilerin,KAÜ’nün kardeş üniversitesi olan GAÜ’nün Canterbury ve Moldova kampüslerinde burslarını kullanarak eğitim alabileceklerinin bu çerçevede eğitim alma olanaklarını tüm dünya çapında gerçekleştirebileceğinin altı çizildi.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) burs sıralama sınavına katılıp belli bir burs oranı kazanan tüm öğrenciler bu imkan ve şartlardan faydalanabilecek.

Burs ve Giriş Sınavı ile ilgili detaylı bilginin; Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (Lefkoşa) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan yüzyüze veya  www.auc.edu.tr adresi  ile  elektronik ortamdan alınabileceği belirtilen açıklamada;  228 92 33 no’lu telefon numaralarından rehberlik alınabileceği de kaydedildi.