Duyuru KAÜ, HİDROPOLİTİK SU PANELİ DÜZENLİYOR

KAÜ, HİDROPOLİTİK SU PANELİ DÜZENLİYOR

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi(KAÜ),Hidopolitik Akademi ve Sivil Savunma Teşkilatı sponsorluğunda , Lefkoşa Arabahmet Kültür ve Sanat Evi’nde Hidropolitik Su paneli düzenliyor.

KAÜ’den verilen bilgiye göre panel 23 Mart Perşembe günü saat 10:00’da Arabahmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek.

GAÜ Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Aykut Toros’un moderatörlüğünü gerçekleştireceği panelde, konuşmacıların; GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili ve Su kaynakalrı mühendisi Olgun Üstün, KAÜ Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ulvi Keser, Hidropolitik Derneği Başkanı Dursun Yıldız’ın  olacağı bildirildi.

Lefkoşa’da  öğrenci ve halk bireylerinin de katılacağı panel birçok köşe yazarı tarafından kaleme alınacak.