Duyuru YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ONLİNE KAYIT SİSTEMİ

YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ONLİNE KAYIT SİSTEMİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ön kayıtlarımız 3 Eylül Pazartesi günü başlayıp 7 Eylül Cuma günü sona erecektir. Tüm yeni kayıtlı öğrencilerimiz bireysel veya temsilcilikler aracılığı ile ilgili dökümanların dijital kopyalarını aşağıda belirtelen sisteme girerek online kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Yeni öğrencilerimiz 17-21 Eylül tarihleri arasında KKTC ana kampüse geldiklerinde orijinal kayıt evraklarını elden Öğrenci İşleri ofisine teslim edeceklerdir.

Ön kayıt işlemleri tamamlanan öğrencilerimiz öğrenci numaraları aktif olduktan sonra yurt ve paket kayıtlarını temsilciliklerimiz yardımı ile gerçekleştirebileceklerdir.

Online ön kayıt için: kayit.auc.edu.tr sayfası 3 Eylül  tarihi itibari ile kullanılacaktır. Online ön kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimiz bir gün sonra e-devlet üzerinden öğrenci belgelerini alabileceklerdir.